Voorwaarden

Met de aanschaf van een licentie stemt u in met de volgende voorwaarden:

DEGAS blijft eigenaar van het copyright op alle video's. Een licentie is twee jaar geldig, gerekend vanaf de datum van aanschaf.

De koper van een persoonlijke licentie mag de videos gebruiken voor live activiteiten, bijvoorbeeld presentaties, lezingen en onderwijs, maar mag ze niet online zetten (ook niet op een intranet), noch  streamen of anderszins uitzenden.

De koper van een licentie voor een intranet mag de video's op het betreffende intranet zetten, mits het aantal gebruikers op dat intranet kleiner is dan of gelijk is aan het aantal gebruikers waarvoor de licentie geldt. Wanneer dat intranet na de aanschaf groeit, blijft de licentie geldig voor de volledige twee jaar.

Gebruikers op dat intranet mogen de video's op dezelfde wijze gebruiken als boven vermeld voor de houders van een persoonlijke licentie, maar alleen voor in-house activiteiten.

De video's mogen niet worden gewijzigd, gekopieerd, opgenomen in andere producten of doorverkocht.

Over de licenties

Een licentie is twee jaar geldig, wordt niet automatisch verlengd, en hoeft dus niet te worden geannuleerd. Alle prijzen zijn ex BTW/VAT. Indien van toepassing wordt de BTW/VAT, die verschuldigd is volgens de EU-regeling, tijdens het betaalproces automatisch toegevoegd. Onze payment provider, Stripe, gebruikt directe en goed beveiligde verbindingen. Transactiegegevens worden niet naar noch via de DEGAS-website verzonden.

Alle video's zijn 16:9 HD in mp4 format. De prijs van een persoonlijke licentie voor twee jaar is € 5,- per losse video, of € 17,50 voor een bundel met alle video's. De prijs van een intranetlicentie voor twee jaar hangt af van de grootte van het intranet. Een intranetlicentie omvat altijd alle video's.

In de meeste gevallen komt u na het betaalproces direct op een pagina met een downloadlink. In alle gevallen verzenden we die link ook naar het opgegeven emailadres. Het is dus verstandig dat na het intypen nog even te controleren. Per separate mail sturen we een factuur/invoice. Het nummer van de factuur/invoice is tevens uw licentienummer.

Nederlandstalige video's

Licenties voor een intranet

Tot en met 100 gebruikers  -  € 175,-

Tot en met 1000 gebruikers  -  € 350,-

Tot en met 10.000 gebruikers  -  € 700,-

Meer dan 10.000 gebruikers  -  € 1400,-

 

Persoonlijke licenties

Alle video's (zeven stuks)  -  € 17,50

Video Overview  -  € 5,-

Video Just Culture  -  € 5,-

Video Story Telling  -  € 5,-

Video In-depth Analysis  -  € 5,-

Video Rules are Tools  -  € 5,-

Video Part of a Whole  -  € 5,-

Video Resilience  -  € 5,-